VOL és una paraula polisèmica amb diferents accepcions com la vida mateixa, segons els ulls que la miren (VOL de volar, VOL de voler fer una cosa i VOL d’estimar).

A l’Abril 2018 gravem les nostres primeres cançons que es materialitza físicament per mediació d’un EP/CD de 6 cançons amb el nom de VOL. Tota una experiència molt enriquidora per a la banda i un punt de partida per a donar-nos a conéixer.

L’enregistrament per al segon EP la teníem prevista per al 25 de març de 2020 i la pandèmia ens va noquejar de ple així que ho vam posposar per a l’estiu pensant que prompte tornaríem a la normalitat i les cançons les publicaríem a final de l’any.
Atés que la situació pandèmica va estar supeditada a les ones de contagis, decidim editar aquest nou treball al Setembre de 2021 perquè les cançons pugueren ser alliberades de l’estat d’excepció que ens havia tocat viure.

El nostre leitmotiv dels temes són els records, les absències, el desamor, l’abús, així com el pas del temps que va deixant empremta.

Des de llavors fins hui estem treballant d’una forma regular perquè la família, el treball, les responsabilitats, etc. no ens permet avançar tot el que voldríem, però hem començat a caminar i per tant a fer camí.
I el futur encara no està escrit…

SALUT, AMOR i MÚSICA DE GOM A GOM