Lola Bou i Manel Brancal

Lola Bou i Manel Brancal uneixen talents, trajectòria i experiència per donar vida a un repertori de composicions pròpies molt eclèctic i ple de matisos. Una fusió d’estils musicals que aporta una sonoritat genuïna i molt personal a la cançó d’autoria valenciana.

El concert en format de quintet permet crear una atmòsfera sonora íntima i enèrgica per envoltar uns textos emocionals, amb veu de dona. Complicitat, fusió, creativitat i bagatge vital per compartir a sobre l’escenari.

Al març de 2021 publiquen el disc Tallat en dos, nominat a Millor Disc de Cançó d’Autor als Premis Ovidi 2021. Cantat en valencià, castellà, francès i anglès, conté quinze cançons entre les quals es poden escoltar temes propis, una versió de l’havanera de l’òpera Carmen de Bizet, un altra de la cançó Boca de rosa del cantautor Javier Ruibal i dos poemes musicats de les escriptores Margarita Ballester i Ernestina de Champourcin.

La seua cançó sobre el poema Conjugació en primera persona de Carmelina Sánchez-Cutillas és inclosa en el documental d’À Punt Carmelina, mar i cel dedicat a l’escriptora.

En 2023 publiquen Fràgil, la seua solució òtica per a ànimes sensibles, que conté cançons pròpies en clau de nu-jazz, bossa, pop, funk, música brasilera i sons mediterranis a percentatges variables, presentat en un original format de medicament tradicional.