Ina Martí

Cantant que la seua pretensió és posar la seua veu sobretot a la nostra poesia per a impulsar el seu coneixement i acostar al públic a llegir-la i a conéixer-la.

En 2016 participa en l´espectacle  “Cantem valencià“ al Teatre Principal de València  produït  per Lluis Miquel Campos acompanyada per figures del món de la música en valencià. La seua trajectòria musical va unida a Paco Muñoz al qual ha acompanyat durant molts anys  en les seues actuacions i va  formar part, com a solista de la seua gira d´acomiadament.

Ha participat diversos anys consecutius en La Mostra de Música del Mediterràni, Festival Sete Sois Sete Luas, etc.

En 2017 trau el seu primer disc com a solista: “Així“ produït pel músic i compositor valencià Enric Murillo on interpreta poemes de diferents poetes.

Darrerament, ha publicat el seu segon disc “Ina Martí canta a Maria Ibars” dedicat integrament  a la poesia de esta poeta establida a Dénia i que recentment l´Acadèmia Valenciana de la Llengua ha decidit dedicar l´any 2024 a la poeta, el que contribuirà a conéixer millor la seua obra.

De nou, Enric Murillo posa música a l´escriptura paisatgística de Maria Ibars  que tan bé ens descriu els entorns de la Marina i les seues pròpies emocions per mig de la naturalesa i la mar.

Ha mostrat el seu espectacle del primer disc per molts llocs de Castelló, Alacant i València i ara ho fa amb este segon disc tribut a Maria Ibars.

També forma part com a cantant als espectacles  “Paraules de dona” espectacle en el qual canten i reciten  la poesia escrita per dones de diferents llocs i èpoques. I el recentment estrenat tribut a la música de Paco Muñoz “La meua terra “en el qual canten totes les cançons més emblemàtiques del cantautor valencià.

La passió que sent Ina per la música i pel seu treball la transmet al públic, fent-li participe de cadascuna de les seues emocions durant l’espectacle