Andreu Valor

MÉS DE MIL 1000 CONCERTS, 9 DISCS DISCOGRÀFICS, 2 GUARDONS [MILLOR DISC DE CANÇÓ D’AUTOR I MILLOR GIRA PEL DISC “INSURRECTE”] I UN ANIVERSARI PER CELEBRAR LA MÚSICA I LA VIDA.

“Un nou món”, és el nové treball d’Andreu Valor realitzat per commemorar quinze anys en solitari.
En aquest bagatge l’autor ha aprés a convertir la seua passió en un mode de vida i atrapat com està, segueix aportant dedicació i essència en fer de “la cançó d’autor” la comunicació perfecta entre el sentiment i la reflexió per una completa emoció, també sonora.

El cantautor ens comparteix “Un nou món”. Escoltar la proposta pot ser siga l’inici en la construcció necessària de nous compromisos cap a la vida.
Treball produït per Blai A. Vañó i Hèctor Tirado, companys de carretera i encarregats d’engalanar cada cançó i els últims projectes. Segueixen indagant en la recerca d’actuals sonoritats i textures que renoven i actualitzen el caràcter sonor de la cançó més clàssica sense perdre el fonament en el missatge i el compromís amb unes tendències nord-europees que encaixen a la perfecció en l’actual filosofia imaginaria que fusiona el nou espectre visual i sonor de l’autor.

Després de la gira anterior amb el disc “Insurrecte” amb més de 130 concerts en dos anys, visitant països com el Regne Unit, Brussel·les, Itàlia… i amb actuacions tan emblemàtiques com la realitzada al Teatre Principal de València, el cantautor dedica la nova gira 2022-2023 per celebrar professió i vida amb la gent imprescindible que l’acompanya mentre prepara pel 2024 el que serà el seu 10è treball de llarga durada, un projecte amb subtileses simfòniques en el qual invertirà tot el que és.